Nieuwsbulletin: Jef Kleijnen lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2022 voor de VSP in Valkenburg a/d Geul.

 

Valkenburg a/d Geul, 9 juli 2021

 

Jef Kleijnen lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2022 Jef Kleijnen lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen 2022

Tijdens een goed bezochte ledenvergadering van de VSP, die gehouden is op 6 juli jl. is de huidige fractievoorzitter van de VSP Jef Kleijnen unaniem gekozen als lijsttrekker van de VSP voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

De andere kandidaten op de lijst worden nog gekozen, waarbij de VSP tevens een oproep aan u doet om bij interesse mee te doen met de VSP bij de verkiezing van volgend jaar.

 

Jef Kleijnen is nu al bijna 20 jaar actief in de Valkenburgse politiek en heeft zodoende een hoop ervaring.

 

Tevens is er een verkiezingscommissie samengesteld die zich o.a. gaat bezighouden met het werven van aspirant raadsleden en het schrijven van het verkiezingsprogramma.

De onderwerpen hiervan zullen in samenspraak met onze inwoners tot stand komen. Een van de belangrijkste punten die door de leden tijdens de ledenvergadering uitgesproken werd, is dat het belang (leefbaarheid) van onze eigen inwoners in balans moet zijn met het toerisme in Valkenburg a/d Geul.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de voorzitter van de VSP in Valkenburg a/d Geul, Dhr. Chrétien Jamin tel: 06-513 559 01.

 

Namens het bestuur van de VSP,

 

Chrétien Jamin (voorzitter)