Nieuwsbulletin: VSP i.v.m. Coronavirus 17-10 -2020

Beste mensen,

 

Het Coronavirus houdt iedereen bezig. Zeker nu het steeds grotere vormen aanneemt. Wij hebben nu te maken met een gedeeltelijke Lockdown. Het zorgt voor ontzettend veel onrust, problemen en ongemak. Niet alleen de horeca wordt weer hard geraakt, maar ook de detailhandel, mensen met vitale beroepen en wat te denken van de burgers die nu allemaal een pas op de plaats moeten maken om dit vreselijke virus een halt toe te roepen. En wat te denken van de mensen die te maken hebben met eenzaamheid. Wij willen iedereen indringend verzoeken om zich aan de (actuele) regels van het RIVM en de overheid te houden. Doen wij dat niet, dan zal dit ongetwijfeld leiden tot gigantische problemen in de gezondheidszorg met alle destratieuze gevolgen, waar niemand op zit te wachten. Laten wij er alles aan doen om het vreselijke Coronavirus een halt toe te roepen.

 

Wij kunnen best begrijpen dat mensen het virus meer dan zat zijn, maar helaas is het virus ons nog lang niet zat. Hoe beter mensen zich aan de regels houden des te meer kans hebben wij om terug te gaan naar een normaal leven. Het is in en in triest dat er nog altijd mensen zijn die de ernst van dit virus niet willen inzien. En nog erger is het dat er nog altijd mensen die alleen maar bezig zijn met: ‘ikke, ikke en de rest kan stikken’

 

De VSP wil en gaat zich absoluut niet politiek profileren m.b.t. het Coronavirus, maar willen wel alle inwoners en ondernemers een hart onder de riem steken in deze zware periode.

 

Actueel nieuws Coronavirus Valkenburg a/d Geul: ga naar: www.valkenburg.nl

 

Bereikbaarheid gemeente Valkenburg a/d Geul: dit kan alleen telefonisch op: 14-043.

 

Heeft u behoefte aan hulp en/of een luisterend oor dan kunt u contact opnemen met de VSP: stuur dan een mailtje naar: vspvalkenburg@gmail.com U kunt ook telefonisch contact opnemen met: Jef Kleijnen tel: 06-11567995.

 

De VSP wenst jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

 

Namens het bestuur en de raadsfractie van de VSP,

 

Chrétien Jamin en Jef Kleijnen.